Skip to content

Járványügyi intézkedések

Tisztelt Szülők!

Szigorodtak az iskolára vonatkozó járványügyi intézkedések:

  1. A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Az oktatásban és nevelésben, illetve az intézmények működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vehet részt. Kérem a szülőket, hogy amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.
  2. Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményvezető előzetes engedélyével, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából.
  3. Iskolákban a délutáni (nem tanórai) iskolai sportfoglalkozásokat és sportköröket, valamint az iskolai énekkar foglalkozásait átmenetileg felfüggesztjük.

Továbbra is kötelező a maszk viselése a folyosókon, aulákban!

A kézfertőtlenítés, kézmosás fontosságára is hívják fel gyermekük figyelmét!

Kérem a fentiek tudomásulvételét!

Viola István

intézményvezető

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial