Skip to content

KEHOP-5.4.1-16-2016-00296

KEHOP-5.4.1-16-2016-00296

Pályázat bemutatása

A Sárvári Tankerületi Központ, mint fenntartó - Az energiatudatos gondolkodást és életmódot elősegítő, helyi szereplőket elérő szemléletformálás megvalósítása - Szemléletformálási programok / KEHOP-5.4.1  pályázati kiírásra beadott " Szemléletformálás az energiatudatosság és energiahatékonyság jegyében Alsóságon" pályázattal 4 654 785 Ft-ot nyert az energiatudatos gondolkodás fejlesztésére.

A projekt címe

" Szemléletformálás az energiatudatosság és energiahatékonyság jegyében Alsóságon"

A tervezett befejezés dátuma: 2022.03.01.

Elnyert támogatási összeg: 4 654 785 Ft

Támogatási intenzitás: 100%

A pályázat célcsoportját az iskola tanulói, valamint a családjaik alkotják, ugyanakkor bízunk abban, hogy a helyi közösséget is megszólíthatjuk programjainkkal.

A pályázat fő célkitűzése, hogy elősegítse az energiatudatos szemléletmód és életmód kialakítását a gyermekekben, valamint a családjaikban, így alapozva meg egy energiatudatos generáció felnevelését. Célunk, hogy olyan ismeretanyaggal, gyakorlati tanácsokkal lássuk el a programon résztvevőket, melyek könnyen beépíthetőek a mindennapokba, így életmódjuk szerves részévé válik az energiatudatos gondolkodás, illetve viselkedés is. Jó példájukat nemcsak környezetükre, de a későbbiekben saját gyermekeikre is pozitívan hat majd.

A projekt gerincét főképp tematikus napok, kampányok, tanulmányi kirándulások és interaktív foglalkozások alkotják melyeknél játékos, interaktív formában ismertetik meg a gyerekeket a megújuló energiaforrásokkal, azok jellemzőivel, hatásukra az életünkre.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial