Skip to content

Március 15.

 

Kitüntetések március 15-e alkalmából

Vas megye érdekében végzett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek, eredmények és teljesítmények, a megye gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődéséért végzett tevékenység elismeréséül – március 15-e alkalmából – a Vas Megyei Közgyűlés 11/2021. (III.04.) számú elnöki határozata alapján intézményünkből az alábbi személyek részesültek kitüntetésben:

 

“Vas Megye Szolgálatáért Oktatási Tagozata” elismerésben részesült:

Nagyné Horváth Mária, a Celldömölki Városi Általános Iskola igazgatóhelyettese

1981-től dolgozik a Celldömölki Városi Általános Iskolában. Nevelő-oktató munkája során az a cél vezette, hogy minél inkább motiválja tanítványait és érdekesebbé tegye a matematikát, kémiát és informatikát. Határozott, sokat nyújtó és következetes pedagógus, aki oktató-nevelő munkájának egészét a gyerekek és az iskola érdekeinek figyelembevételével szervezi. Közel 20 éve az iskola intézményvezető-helyetteseként szervezi és vezeti az intézményi munkát.

 

 

 

“Vas Megye Szolgálatáért Sport Tagozata” elismerésben részesült:

Kazári József, a Celldömölki Városi Általános Iskola testnevelő tanára, kézilabda és labdarúgó edző

1984 óta dolgozik pedagógusként a Celldömölki Városi Általános Iskolában. Az iskolai sport mellett folyamatosan részt vesz a városi labdarúgó egyesület utánpótlás nevelésében. Olyan fontos események, rendezvények létrehozása fűződik a nevéhez, mint a több évtizedes múltra visszatekintő sí táborok létrehozása, a regionális labdarúgó kupák szervezése, az évenként ismétlődő sportnapok lebonyolítása.

 

 

Gratulálunk kitüntetésükhöz!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial