Skip to content

Évnyitó

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

2022. szeptember 1-jén megkezdődik az új tanév. Iskolánkban a tanévnyitó 2022. szeptember 1-jén 8 órakor lesz az Árpád utcai épület udvarán. A tanulók fél 8-ig érkezzenek be az iskolába, az osztálytermeikben gyülekezzenek. A leendő elsősök és másodikosok a Széchenyi utca 15. alatti bejáraton keresztül érkezzenek! A tanulók a tankönyveiket az első napon fogják megkapni, illetve az órarendjüket is. Első nap csak jegyzetfüzetet hozzanak! Kérjük, hogy a tanulók fehér ingben/blúzban vegyenek részt az évnyitón! Az évnyitón a szülők is részt vehetnek, de csak az udvarra jöhetnek be! Szeretettel várunk mindenkit!

Viola István
intézményvezető

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!
A Celldömölki Városi Általános Iskola Tagiskolájában a tanévnyitó 2022. szeptember 1-jén 8 órakor lesz az Alsósági Tornacsarnokban. A tanulók  7.30-ig érkezzenek be az iskolába, az osztálytermeikben gyülekezzenek. A tankönyveiket az első napon fogják megkapni, illetve az órarendjüket is. Első nap csak jegyzetfüzetet hozzanak! Kérjük, hogy a tanulók fehér ingben/blúzban vegyenek részt az évnyitón!

A rendezvényen a szülők is részt vehetnek, de kérem az ünnepély kezdetéig az udvaron, illetve a tornacsarnok előtt várakozzanak!

Szeretettel várunk mindenkit!

Szabóné Kiss lldikó
tagintézmény-vezető

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial