Skip to content

Digitális oktatás

 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Tájékoztatok Mindenkit, hogy a Celldömölki Városi Általános Iskola 5.A, 5.B, 5.C, 5.D, 6.A, 6.B, 6.C, 7.A, 7.B, 7.C, 7.D, 8.A, 8.B, 8.C, 8.D osztályai tekintetében tantermen kívüli digitális munkarend került elrendelésre  11. 03 - 11. 13.-ig. Első tanítási nap: 11. 16.

A digitális munkarend oka, hogy sok pedagógusunk hiányzik. Jelenleg két pedagógusnál igazolódott a fertőzöttség, a többiek vagy tesztelésre várnak, vagy közvetlen hozzátartozójuk miatt vannak karanténban. Szerencsére egyikük sem "érintkezett" tanulóval. Fertőzött tanulóról nem tudunk.

Ezen időszak alatt az érintett diákok az iskolába nem járhatnak, tanulni valójukat a Kréta rendszeren keresztül kapják meg. Kérem a szülőket, hogy gyermekeiket ösztönözzék a feladatok elvégzésére! Titeket, Diákokat pedig a lelkiismeretes munkára, tanulásra kérlek, hisz a kiküldött tananyagot visszatérésetek után a pedagógusok számon fogják kérni!

A Városi Óvoda konyháján jeleztük a tanulók távolmaradását! Étkezési lehetősége csak azoknak lesz, akik felügyeleten vesznek részt! Rendkívüli esetben korlátozott számban tudunk a gyerekek részére felügyeletet biztosítani! Ez iránti igényüket minél előbb jelezzék az osztályfőnöknél, vagy a titkárságon (06 95 420-218, celliskola@cellkabel.hu)!

A zeneiskolai foglalkozások a szokásos rend szerint folynak, szükség esetén az érintett gyermekek a szaktanárukkal tudnak egyeztetni.

Kérem a Szülőket, hogy a digitális munkarend ideje alatt gyermeküket ne engedjék közösségbe, a tanulók tartózkodjanak otthonukban, bár nincsenek karanténban! Kérem fontolják meg, hogy engedik-e sportedzésekre, versenyekre, egyéb csoportos foglalkozásokra gyermeküket!

Kérem a szülőket, hogy az osztályfőnököt azonnal értesítsék, ha gyermekük, vagy bármely családtagjuk karanténba kerül, esetleg a betegség jeleit mutatja.

Köszönöm megértésüket!

Tisztelettel:

-- 
Viola István
intézményvezető
Celldömölki Városi Általános Iskola

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial